Huolto- ja korjaustyöt

Meiltä saat apua erilaisiin LVI-huolto-, korjaus- ja asennustöihin. Tyypillisiä korjauskohteita ovat erilaiset vuotavat liitokset, hanojen ja wc-istuimien vaihdot, sekä lämmitysjärjestelmien ongelmat. Hyvin varustellut huoltoautomme ovatkin tuttu näky Outokummun lisäksi myös Polvijärvellä, Kaavilla, Tuusniemellä, Liperissä ja Joensuun seudulla.

Teemme paljon myös kylpyhuoneremontteja yhteistyössä eri rakennusliikkeiden kanssa. Myös omakotitalojen vesijohtojen ja lämmitysjärjestelmien uusimiset ovat meille tyypillisiä töitä. Työnjohtomme käy tekemässä teille ilmaisen kartoituksen remontin tarpeista ja yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellaan haluttu lopputulos. Katselmuksen perusteella saat työstä tarjouksen tai hinta-arvion.

Toteutamme myös omakotitalojen ja kesäasuntojen LVI-töitä tarvittaessa ”avaimet käteen” periaatteella, tai valmiiden suunnitelmien mukaisesti. Meihin voit olla yhteydessä, jos tarvitset kohteeseesi LVI-suunnitelmat.

Meiltä saat myös ilmalämpöpumppujen asennuksen ja huollon. Teemme mielellämme tarjouksen teille sopivimmasta ilmalämpöpumpusta!

Yksityis- ja yritysasiakkaiden lisäksi ammattitaitoomme luottavat myös useat vesiosuuskunnat ja Outokummun kaupunki.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Tomi Pennanen
050 555 6083
tomi.pennanen@okunputkityo.fi