Bosch maalämpöpumput ja vesi-ilma­lämpöpumput

Bosch maalämpöpumput ja Bosch vesi-ilmalämpöpumput ovat meidän valintamme! Laadukkaat Bosch lämpöpumput ovat pitkäikäisiä ja taloudellisia valintoja, samalla kun niissä on erinomainen energiatehokkuus ja toimintavarmuus.

Okun Putkityö on sertifioitu Bosch Lämpömestari, joka tarkoittaa huippuluokan asennusta ja takuuta. Bosch lämpömestarilta saat lämpöpumpulle 6 vuoden takuun lisäksi kompressorille 10 vuoden takuun.

Bosch maalämpöpumput

Kun vanha vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä alkaa tulla tiensä päähän, tai energiakustannusten hinnat nousevat yli sietorajan, kannattaa harkita maalämpöä vaihtoehtona uudeksi lämmitysjärjestelmäksi. Bosch maalämpöpumppu on erinomainen valinta mm. pitkäikäisyytensä ja taloudellisuutensa ansiosta – se on syystäkin yksi suosituimmista maalämpöpumpuista.

Bosch maalämpöpumput ovat suosittuja lämmitysmuotoja uusiokohteissa, joissa se sopii loistavasti esimerkiksi vesikiertoisen lattialämmityksen lämmöntuottajaksi. Maalämpöpumppu on erinomainen valinta myös saneerauskohteisiin, joissa aiempi öljylämmitys muutetaan maalämmöksi. Tarkasta myös, voitko saada omakotitaloosi tukea, kun öljylämmitys vaihdetaan moderniksi ja energiatehokkaaksi maalämmöksi!

Bosch vesi-ilmalämpöpumppu

Bosch vesi-ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti sellaisiin saneerauskohteisiin, joissa on jo vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä (vesikiertoiset lämpöpatterit tai vesikiertoinen lattialämmitys). Sen hankintahinta on edullisempi kuin maalämpöpumpussa, eikä maalämpöön liittyvää putkistoa tai porakaivoa tarvita lämmönlähteeksi. Bosch vesi-ilmalämpöpumppu ottaa lämmön suoraan ulkoilmasta tavallisen ilmalämpöpumpun tapaan, mutta siirtää talteen otetun lämpöenergian lämminvesivaraajaan.

Vinkki: Vesi-ilmalämpöpumppua kevyempi energiatehokkuuden parantaja voi olla myös Toshiba-ilmalämpöpumppu, joka mahdollistaa myös kiinteistön jäähdytyksen!

Lämmitysjärjestelmän kartoitus

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme käy tekemässä ilmaisen kartoituksen ja saat tarjouksen juuri teille sopivasta lämmitysjärjestelmästä.

Tuotemerkkejämme: