Tuotteet

Bosch maalämpö- ja vesi-ilma­lämpö­pumput

Luotamme maalämpö- ja vesi-ilmalämpöpumpuissa laadukkaisiin Bosch lämpöpumppuihin. Kun vanha lämmitysjärjestelmä alkaa tulla tiensä päähän tai energiakustannusten hinnat nousevat yli sietorajan, on uuden lämmitysjärjestelmän valinta enemmän kuin paikallaan. Tällöin vakavaan harkintaan kannattaa ottaa lämpöpumppu, joka on erinomainen valinta pitkäikäisyytensä ja taloudellisuutensa ansiosta.

Lue lisää

Toshiba ilma­lämpö­pumput

Toshiba ilmalämpöpumppu on nykyaikaisen kodin lämmönlähde. Lisäksi ilmalämpöpumppu lisää asumismukavuutta jäähdytysominaisuudellaan. Ilmalämpöpumput lämmittävät jo yli puolta miljoonaa suomalaista kotia, eikä suotta. Nykyaikaisen tehokas ilmalämpöpumppu vähentää merkittävästi lämmityskustannuksia ja lisää monin tavoin kodin asumismukavuutta.

Lue lisää

Hanat, pesualtaat ja wc-istuimet

Oras hanan ja Ido wc-istuimen voit löytää melkein jokaisesta suomalaisesta kodista. Nämäkin perinteiset merkit uudistuvat kuitenkin jatkuvasti. Oletko tutustunut jo esim. Idon Rimfree avoimeen wc-kulhoon, joka on helppo pitää puhtaana? Myymälässämme voit tutustua Oraksen ja Idon lisäksi Mora hanoihin ja Gustavsberg wc-istuimiin. Näytillä on hanoja ja wc-istuimia useita eri malleja, tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää

Kylpyhuone­kalusteet, suihkuseinät- ja kaapit

Idon ja Temalin valikoimasta löytyy laajasti erilaisia kylpyhuoneryhmiä monenlaiseen tarpeeseen. Perusmalleja löytyy myös suoraan varastosta. Myymälässä on näytillä Idon kalusteita ja suihkukaappi.

Lue lisää

Lämminvesi­varaajat ja kattilat

Et varmasti tahdo lämpimänveden loppuvan jouluna tai juhannuksena? Kotimainen Jäspi lämminvesivaraaja ruostumattomalla säiliöllä on varma ratkaisu vedenlämmitykseen. Jäspin valikoimasta löytyy mm. seinämalliset VLK varaajat 15-160 litraisena, ruostumattomalla kuorella oleva VLR RST saunamalli 100-300 litraisena ja moduulimallinen VLM 100-500 litraisena.

Lue lisää

Pumput

Valikoimistamme löytyy Grundfos, Wilo, Kolmeks ja Marina pumput. Varastossa on kattavasti pumppuja omakotitalojen ja kesäasuntojen tarpeisiin. Niin vesi- kuin lämmitysjärjestelmän toimivuuden kannalta pumppu on keskeisessä asemassa, joten kannattaa luottaa laatuun.

Lue lisää

Lämmönjako­keskukset

Kaukolämmitys on Suomen yleisin lämmitysmuoto. Gebwell:in Leppävirralla valmistetut lämmönjakokeskukset ovat varmatoimisia ratkaisuja, niin omakotitaloon, kuin isompaankin kiinteistöön. Vaihdamme vuosittain useita lämmönjakokeskuksia esimerkiksi taloyhtiöihin.

Lue lisää

Patteri­venttiilit ja lämpöjohto­patterit

Patteriventtiilien ja termostaattien keskimääräinen tekninen käyttöikä on n. 20 vuotta. Niiden kunnossapitäminen onkin yleensä paras energiaremontti mitä kiinteistön omistaja voi tehdä. Yhden asteen ylilämpö sisälämpötilassa nostaa energiankulutusta n. 5 %. Oletteko laskeneet mitä se tekisi teidän kiinteistössä?

Lue lisää

Jätevesi­järjestelmät

Meiltä saat jätevesijärjestelmät haja-asutusalueen omakotitaloihin ja kesäasuntoihin. Tarvikkeiden toimitus hoidetaan usein kätevästi suoraan kohteeseen. Kysy myös tarjous asennuksesta, tai ”avaimet käteen” toimituksesta. Pääpainomme on tarvikkeiden myynnissä ja asennuksessa, mutta kysy myös mahdollisuutta jätevesisuunnitelman tekoon. Aikataulun ollessa sopiva teemme myös suunnitelman kohteeseenne.

Lue lisää

Ilmanvaihto­laitteet

Toimiva ilmanvaihto on terveen kiinteistön perusta. Meiltä saat kattavasti eri merkkisiä ilmanvaihtokoneita ja -tarvikkeita. Viime vuosina omakotitalojen lämmöntalteenottoratkaisut ja niiden toiminta on kehittynyt ja asumismukavuus on saatu vietyä uudelle tasolle.

Lue lisää

Vedenkäsittely, veden­suodattimet

Juomavesi ja sen puhtaus on tärkeää. Joskus kaivovedessä on jotakin sellaista mikä pitää saada suodatettua pois ennen kuin sitä voi turvallisesti käyttää talousvetenä. Vesi voi olla myös juomavetenä erinomainen, mutta usein Suomessa pohjavesi on liian hapanta ja aiheuttaa nopeastikin syöpymistä vesijohtoverkoston metalliosissa.

Lue lisää

Vesi- ja lämpöjohdot

Teemme vesi- ja lämpöjohtoja eri materiaaleista suunnitelmista ja asiakkaan tarpeista riippuen. Omakotitalojen saneerauksissa käytetyimmät materiaalit ovat komposiitti- ja kupariputki. Molemmista saadaan tehtyä pinta-asennuksena hyvännäköisiä järjestelmiä, eikä kotelointia välttämättä tarvitse tehdä.

Lue lisää

Kaasut

Myymälämme yhteydessä toimii Linden palvelupiste ja välitämme Linden teollisuus- ja nestekaasut. Kauttamme saa myös uusittua kaasupullojen vuokrasopimukset. Tilauksesta myös erilaiset kaasutarvikkeet Linden valikoimasta.

Lue lisää