Vedenkäsittely, veden­suodattimet

Vedenkäsittely ja erilaiset vedensuodattimet ovat monissa kaivosta tai porakaivosta käyttöveden ottaville kotitalouksille arkipäivää. Juomavesi ja sen puhtaus on tärkeää, ja tämä on onneksi Suomessa pääsääntöisesti erittäin hyvällä mallilla. Joskus omakotitalojen tai kesäasuntojen kaivovedessä voi olla jotakin sellaista, mikä pitää saada suodatettua pois ennen kuin sitä voi turvallisesti käyttää kodin talousvetenä.

Vesi voi olla myös juomavetenä erinomainen, mutta usein Suomessa pohjavesi on liian hapanta, joka aiheuttaa nopeastikin syöpymistä vesijohtoverkoston metalliosissa. Veden pH-arvo pitäisikin pysyä tasaisena, ja olla yli 7,0. Tarvittaessa pH-arvo voidaan nostaa alkalointilaitteella, jossa pH-arvoa saadaan nostettua ajamalla vesi kalkkikivirouheen läpi.

Asennamme vuosittain useita vedensuodatusjärjestelmiä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Myymälästämme löytyy varastosta pienet ”mökkimallin” suodattimet kevyeen suodatusratkaisuun. Käyttötarpeesta riippuen mitoitamme tarvittavan suodattimen vesinäytteen avulla ja saat teille sopivasta suodatinratkaisusta tarjouksen.

Ota yhteyttä, niin laitetaan vedenlaatu kuntoon!

Tutustu lisää: