LVI-Urakointi

LVI-urakointi monipuolisesti erilaisiin kohteisiin on yrityksemme ydinosaamisaluetta. Asiakkainamme on sekä isoja kansainvälisiä yhtiöitä, että yksityisiä henkilöitä. Jokaisen kohteen, koosta riippumatta, toteutamme kuitenkin yhtä laadukkaasti, asiakkaan tarpeita kuunnellen. Pääpainomme on putkitöissä, mutta myös erilaiset ilmastointityöt onnistuvat meiltä joko itse toteutettuna, tai yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Kattava LVI-myymälämme ja LVI-komponenttien varastomme takaa nopeat ja sujuvat läpimenoajat urakoissa ja saneerauksissa.

LVI-saneeraus

Meille tyypillinen LVI-saneeraus, jota teemme useita vuosittain, on erilaiset vesijohtojen uusimiset taloyhtiöihin, niin kerros- kuin rivitaloihin. Näistä LVI-remonteista meillä on vahva kokemus ja työt toteutetaan mahdollisimman pienellä häiriöllä asukkaita kohtaan. Lähes poikkeuksetta näissä kohteessa pystyy asumaan koko remontin ajan ilman isompaa häiriötä, kun urakka on suunniteltu hyvin.

Muut LVI-työt

Toteutamme myös monenlaisia LVI-töitä eri yrityksille. Meiltä onnistuu myös monimutkaisten putkistojen teko ruostumattomasta teräksestä hitsaamalla. Osaamisaluettamme ovat myös monipuoliset ja laadukkaat puristustekniikalla toteutettavat putkistot. Yksi ammattitaidon kautta tulleista vahvuuksistamme on työskentely tuotannon keskellä siten, että tuotannolle aiheutuva häiriö minimoidaan. Meille on tuttuja myös erilaiset tuotannon prosesseihin liittyvät järjestelmät, niin metalli- kuin muoviteollisuudessa.

Omakotitalon ja kesäasuntojen LVI-työt

Meiltä saat omakotitalojen ja kesämökkien LVI-työt tarvittaessa myös kokonaistoteutuksena, ”avaimet käteen” – periaatteella. Meihin voit olla yhteydessä myös, jos tarvitset kotiisi tai kesämökillesi LVI-suunnitelmat. Toteutamme LVI-töitä tietenkin myös valmiiden LVI-suunnitelmien mukaisesti, sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Kohteista ja asiakkaista huolehditaan myös urakan päätyttyä. Meillä projekti loppuu vasta sitten, kun asiakas tekee meiltä uuden tilauksen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Olli-Pekka Kilpeläinen
050 573 2084
olli-pekka.kilpelainen@okunputkityo.fi