Urakointi

Teemme LVI-urakointia monipuolisesti erilaisiin kohteisiin. Asiakkainamme on sekä isoja kansainvälisiä yhtiöitä, että yksityisiä henkilöitä. Jokaisen kohteen, koosta riippumatta, toteutamme kuitenkin yhtä laadukkaasti, asiakkaan tarpeita kuunnellen. Pääpainomme on putkitöissä, mutta myös erilaiset ilmastointityöt onnistuvat meiltä joko itse toteutettuna, tai yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Teemme vuosittain useita vesijohtojen uusimisia taloyhtiöihin kerros- ja rivitaloihin. Näistä remonteista meillä on vahva kokemus ja työt toteutetaan mahdollisimman pienellä häiriöllä asukkaita kohtaan. Lähes poikkeuksetta näissä kohteessa pystyy asumaan koko remontin ajan ilman isompaa häiriötä.

Toteutamme myös monenlaisia LVI-töitä eri yrityksille. Meiltä onnistuu myös putkistojen teko ruostumattomasta teräksestä hitsaamalla. Käytössämme on myös monipuoliset ja laadukkaat puristustekniikalla toteutettavat putkistot. Yksi vahvuuksistamme on työskentely tuotannon keskellä siten, että tuotannolle aiheutuva häiriö minimoidaan. Meille on tuttuja myös erilaiset tuotannon prosesseihin liittyvät järjestelmät, niin metalli- kuin muoviteollisuudessa.

Meiltä saat omakotitalojen ja kesäasuntojen LVI-työt tarvittaessa myös ”avaimet käteen” periaatteella. Meihin voit olla yhteydessä myös, jos tarvitset kohteeseesi LVI-suunnitelmat.

Kohteista ja asiakkaista huolehditaan myös urakan päätyttyä. Meillä projekti loppuu, kun asiakas tekee uuden tilauksen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Olli-Pekka Kilpeläinen
050 573 2084
olli-pekka.kilpelainen@okunputkityo.fi